Træf 2019

 

 

Sct.Georgs Venne-Træf 2019  i uge 28.

 

Nu er det igen Træf-tid !

 

 

Så mød bare op – alle er nemlig velkomne !  

Har du lyst til at møde nye venner – eller gamle venner, - så mød bare op. En ting er nemlig sikkert, - du vil blive modtaget med smil og hjertevarme – og forhåbentlig solskin, men det sidste er jo ikke så sikkert, - men vær sikker på, at vi arbejder stærkt på, at dette også skal lykkes.

Træffet i år afholdes på den dejlige spejdergrund Amagerhuset på Falster. Det blev i 2016 overtaget af 4 spejderkorps der nu sammen med Sct.Georgsgilderne driver stedet under navnet Ovstrup Spejdercenter, Sørupvej 22, 4863 Eskildstrup. Se mere om de spændende tiltag og renoveringer under www.spejdercenter.nu

Træffet starter lørdag den 6. juli kl. 12 og slutter fredag den 12. juli kl.12. Kom i campingvogn, telt eller bo lidt primitivt i shelters eller på soveloftet i spejderhytten , madress eller feltseng skal selv medtages- hele ugen eller et par dage

Amagerhuset ligger midt på Falster, op til øens største statskov og bølgende kornmarker. Der er ca 10 km til Nykøbing F og 12 km til Stubbekøbing  og badestrand. Der er masser af natur og spændende ting at foretage sig med venner og børnebørn, så her er en enestående chance for at være sammen – også til lejrbål og hygge. Det er jo hele formålet med et Venne-Træf !

Vi starter træffet om lørdagen med Goddag-og-velkommen-hygge omkring kl. 16 på Sct.Georgs Inn, og fortsætter med fælles-grill-spisning ved 18.30 tiden. Af hensyn til indkøb af mad bedes tilmelding ( 70 kr. pr. person, børn under 12, 35 kr ) hertil ske hos Lisbeth,  lisbeth.johannessen@hotmail.com senest den 1. juli.

Vi skal selvfølgelig også beskæftige os med seriøse og åndelige sysler – men modsat tidligere Venne-Træf, så tilrettelægger vi det meste på selve træffet. Vi må dog ud en tur med middelalderskibet ”Agnete”, en flot kopi af Gedesbyskibet fra 1300 tallet – lavet på ægte middelaldermaner, ligesom vi også skal sejle med den charmerende lille færge ”Ida”, der går fra Stubbekøbing til Bogø.  På Bogø får vi så en sjov lokalguidet tur ad Bogø’s bygader. Datoerne på disse ture vil komme i programmet, ligesom andre tiltag også vil komme, så hold Jer orienteret på facebook på ”sct. Georgs træfvenner” og/eller ”Sct.Georgs debatforum”, hvor vi opretter en afdeling, så vi kan høre om Jeres mening – og hvad I gerne vi have af aktiviteter.  Sådan noget som eventyrfortælling for børn, og ”Ordet frit”/kl 5-møder for os andre, er naturligvis også gode gamle ideer, vi kan bruge.

Onsdag den 10. juli er Generalforsamlingsdag, og derfor også besøgsdag, hvor vi håber at rigtig mange finder vejen forbi, - selv om det jo ikke ligger lige rundt om hjørnet ! – Her håber vi at mange gildebrødre og gamle Træfvenner vil komme og besøge os – og hilse på gamle venner. Her er programmet, idet vi må tage lidt forbehold for ændring af tiderne til ½ til en hel time senere )

Kl. 14 indkaldelse til generalforsamling iflg. vedtægterne på Sct. Georgs Inn.

Kl. 15 kaffemik med fortælling om spejdercentrets visioner.

Kl. 18.00 Fællespisning – forloren skildpadde (kr. 50,-) med overraskelser – forhåndstilmelding til Lisbeth lisbeth.johannessen@hotmail.com senest tirsdag kl. 9.

Ca. Kl. 20.30 Åben Gildehal , bagefter kaffe og kage ( kr. 25 )

Formålet med Venne-Træffet er jo først og fremmet, at vi har det hyggeligt sammen, men har man et godt indlæg / konkurrence eller legeoplæg, så tag dette med. Det samme gælder selvfølgelig underholdningsindslag til lejrbålsaftenerne. Så bliver vi fælles om det hele – og ikke kun rengøring, kartoffelskrældning, brændesamling, oprydning og lign. sjove lejraktiviteter. Der vil ikke blive serveret varm mad, andre dage end lørdag og onsdag. Men grillene vil blive tændt hver aften.

Priserne er de sædvanlige billige ! Voksen kr. 40, Børn kr. 20. Enkelte elpladser findes, først til mølle. Kan forbookes. 30 kr per dag.    Se nærmere på facebook.

Se hele programmet med booking og priser , eller gå ind på Facebook ”Sct. Georgs Træf-venner”, eller ring til Lisbeth 31505433 ( booking) eller formand Espen 26199318. 

På rigtig dejligt Venne-Træf-Gensyn

Peer, Nina, Anny, Lisbeth, Kurt, Kirsten og Espen

Middelalderskibet Agnete